Morten Pedersen

Frøkjær hylder sin danske holdkammerat efter ny sejr

Mads Frøkjær imponerer for Preston for tiden, men han hylder også sin danske holdkammerat Emil Riis.

Det går godt for Preston i øjeblikket i den engelske Championship, hvor de nu er oppe på seks kampe i træk uden nederlag, og fredag aften hentede de endnu en sejr, da de slog Coventry med 3-0 på udebane.

Mads Frøkjær kom til Preston forud for denne sæson, og han har været rigtig godt spillende på det seneste, men det var en anden dansker, der kom i fokus fredag aften, da Emil Riis scorede kampens første mål meget tidligt.

Riis har nu scoret fire mål i fire kampe, siden han kom tilbage efter sin skade, og Frøkjær har store roser til sin landsmand.

- For at være ærlig havde jeg ikke set meget til Emil, siden han forlod den danske liga, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, da han kom tilbage.

- Jeg vidste, hvilken slags spiller han var i Danmark. Han ser ud til at have bygget meget på sit spil, især med ryggen mod mål.

- Jeg tror, det er tidligere end han selv og holdet, havde forventet, men situationen var, at vi havde brug for ham, og han har steppet op og vist klassen, siger Frøkjær.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER