Niels Sønderby

Overraskende: Nej tak til Kylian Mbappe

Kylian Mbappe har været rygtet væk til flere storklubber de sidste par år.

Den franske superstjerne Kylian Mbappe er længe blevet forbundet med et skifte væk fra sin nuværende klub Paris Saint Germain. Der har bl.a. været en lang saga om et skifte til mægtige Real Madrid. Det ser dog ud til, at det måske ikke bliver en realitet, efter Real Madrids træner Carlo Ancelotti har udtalt sig om interessen for Mbappe. 

Det engelske medie ‘Mirror’ beretter om nye udtalelser fra den rutinerede Ancelotti, som bl.a. har nævnt følgende. “Du bliver ved med at spørge om en spiller, der spiller for et andet hold.” 

Udover dette nævner Ancelotti også følgende: “Vi har allerede de bedste spillere i verden. Vinicius jr. Jude Bellingham, Rodrygo, Toni Kroos, Federico Valverde og Eduardo Camavinga.”

Disse udtalelser vidner om en Real Madrid træner, som ikke virker synderligt interesseret i at sikre sig den franske angriber i sommerens transfervindue. Ydermere blev der også nævnt på indkast.dk i går, at Mbappes mor eftersigende også kan stå i vejen for et skifte, da de kræver en svimlende løn til den lynhurtige verdensstjerne. 

Kylian Mbappe står noteret for 24 mål i 26 optrædener denne sæson for hovedstadsklubben i Paris.

Live - Sportsnyheder