Daniel Zass

United-problembarns undskyldning: Fik ikke spillet preseason

Manchester United-problembarnet Antony udtaler, at han ikke var med i Manchester Uniteds preseason, og det har påvirket brasserens sæson indtil videre.

Antony har spillet 14 kampe i denne sæson for Manchester United uden succes. 

Brasilianeren har nemlig hverken lavet mål eller assists.

I alt har Antony lavet 8 mål og 3 assists i 58 kampe for The Red Devils

Antony udtaler ifølge UOL, at han ikke har haft den bedste preseason, og at det har påvirket hans præstationer på banen. 

- Premier League kræver, at man er fokuseret fysisk såvel som mentalt. Derfor er det essentielt, at man har en god preseason, som jeg ikke havde mulighed for at deltage i. Jeg prøver at løbe mod tiden for at være på samme niveau som mine holdkammerater. 

Den tidligere Ajax-spiller kritiserer sine kritikere for ikke at være nuancerede nok og for ikke at være der for ham - det gælder især tidligere United-spillere, der har luftet tanker om, at brasilianeren ikke har præsteret for The Red Devils

- Jeg ser mange tidligere spillere kritisere mig i pressen, som udtrykker deres meninger uden rationale og influerer tusindvis af spillere, selv når jeg ikke spiller. Jeg har aldrig set dem komme med konstruktiv kritik, som hjælper mig og gør mig bedre. 

- Ikke én har sendt mig en besked for at høre, hvordan jeg har det, især i denne her turbulente periode, som jeg gennemlever. Den digitale domstol ødelægger liv, man ser bort fra ens kontekst, og sandheden er ligegyldig. 

Antony og Manchester United skal i aften op mod Chelsea på Old Trafford.