Stefan Tonim Nielsen

Real Madrid er splittet – Haaland eller Mbappé?

Real Madrid har en angriberplads fri, der ifølge mange medier blot venter på Kylian Mbappé, men nu bliver der sået tvivl om handlen.

I en rivalisering der af mange bliver beskrevet som den nye ”Messi vs. Ronaldo”, bliver der nu skabt nye rygter om de unge spillere, Kylian Mbappé og Erling Haaland. Og skal man tro spanske medier, er netop denne rivalisering oppe og vende blandt Real Madrids bestyrelse.

På trods af uendelige artikler gennem de seneste år om Mbappés uundgåelige Real Madrid-skifte, bliver der nu fra flere spanske medier påstået, at der internt i klubben er splittelse omkring, hvem af de to unge stjerner, der er det bedste køb.

På trods af flere engelske medier har afvist det, bliver spanske medier fortsat ved med at insistere på, at der i Erling Haalands kontrakt er en klausul, der gør det muligt for Real Madrid at købe ham i 2025 for en sum af lige over 1,8 milliarder kroner. Og nu påstår mediet, Sport.es, at der i Real Madrids bestyrelse er opstået en splittelse omkring, hvilken af de to spillere er det bedste køb for klubben.

Det eneste der endnu er sikkert, er, at den endelige beslutning omkring fremtidige køb af angribere, lægger ved præsidenten i Real Madrid, Florentino Perez. Præsidenten skulle flere gange have forsøgt at købe Mbappé, men om kampen nu er opgivet til fordel for en anden stjerne, kan kun tiden vise.