Rasmus Arvad Christensen

Mandagens internationale rygter

Spanske Alvaro Morata kan være på vej til en ny stor klub, Tyrkiet leder efter en ny landstræner, og FC Barcelona har måske fundet afløseren for Robert Lewandowski. Herunder følger dagens internationale rygter.
FC Barcelona er meget interesserede i at skrive kontrakt med den 23-årige angriber, Alexander Isak, fra Newcastle. Den spanske klub ser svenskeren som en mulig erstatning for klubbens 35-årige angriber, Robert Lewandowski. (Fichajes)

Premier League-klubberne West Ham og Crystal Palace kan angiveligt begge være interesserede i at hente den franske angriber fra Paris Saint-Germain, Hugo Ekitike, til januar. (Football Insider)

Manchester United, Arsenal og Liverpool holder øje med den 19-årige offensivspiller Oscar Gloukh fra Red Bull Salzburg, som desuden også er blevet fast mand for det israelske landshold. (Sun)

Italienske Roma overvejer angiveligt, om de skal gå videre med deres forsøg på at skrive kontrakt med den spanske angriber, Alvaro Morata, fra Atlético Madrid efter at have holdt samtaler med den 30-årige angribers agent. (Corriere dello Sport)

Den italienske angriber, Ciro Immobile, forventes at blive og fortsætte karrieren i Lazio, på trods af, at angriberen har modtaget tilbud fra de saudiarabiske klubber Al-Shabab og Al-Wehda. (Corriere dello Sport)

Den tidligere tyske landstræner, Joachim Löw, er blandt de førende kandidater til at erstatte tyske Stefan Kuntz som landstræner for Tyrkiet. (DHA)

Det tyrkiske fodboldforbund har dog også indledt forhandlinger med den tidligere AC Milan-træner, Vincenzo Montella, som afsluttede en to-årig periode i spidsen for den tyrkiske klub Adana Demirspor i juni, om at efterfølge Kuntz som tyrkisk landstræner. (Nicolo Schira)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER