Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

United, Liverpool og Barca vil have 21-årigt kant-talent

Flere storklubber er ude efter Athletic Clubs 21-årige kantspiller Nico Williams.
Hurtigløberen Nico Williams er ifølge det spanske medie Fichajes højt oppe på Liverpools, Manchester Uniteds og Barcelonas ønskeliste.

Williams har kontraktudløb med Athletic Club næste sommer, og man arbejder angiveligt i kulissen på at få den driblestærke fløj til at forlænge med klubben, der kun bruger spillere fra Baskerlandet.

Barca-træner Xavi er betaget af Williams og vil forsøge at overtale ledelsen til at hente den spanske landsholdsspiller næste sommer. Athletic-spilleren skulle angiveligt passe perfekt ind i den spillestil, Xavi har implementeret og stadig forsøger at finpudse i "Blaugrana".

Liverpool kan miste Mohamed Salah, og det betyder, at der efterlades et tomrum, som Williams vil kunne udfylde. Spanieren har en attraktivt profil for "The Reds", som betegner spanieren som stærk i én mod én-duellerne.

Manchester United har brug for en kantspiller, efter der er kommet uvished om Antonys og Sanchos fremtidsperspektiver i klubben.

Williams er et køb både til nutiden og fremtiden for ten Hags tropper.

Hvis ikke Williams viser tegn på at ville forlænge med den baskiske klub, er der stor sandsynlighed for, at alle tre klubber vil gå benhårdt efter at hente Williams allerede til vinter.

Athletic-profilen har lavet 12 mål og 11 assists i 89 kampe for Bilbao-mandskabet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER