Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Fredagens engelske rygter

Arsenal forsøger at komme af med en offensivspiller, mens en United-legende kan være på vej til et trænerjob i England. Herunder følger dagens engelske rygter.
Manchester United-legenden, Wayne Rooney, er en mulig kandidat til at overtage cheftrænerjobbet i Birmingham City, hvis den nuværende træner, John Eustace, som er blevet rygtet til Swansea og Rangers, forlader klubben. (Telegraph)

Den engelske offensive midtbanespiller, Jesse Lingard, var klar til at spille for West Ham i en venskabskamp bag lukkede døre mod Ipswich. West Ham overvejede nemlig, om de skulle tilbyde den tidligere Manchester United-spiller en kontrakt. (Mail)

Fulham er i forhandlinger med den engelske midtbanespiller, Harrison Reed, om en ny kontrakt. Fulham har angiveligt afvist et sent bud på omkring 26 millioner kroner fra Wolverhampton for den 28-årige midtbanespiller. (Evening Standard)

Premier League-klubben, Bournemouth, afviste et sent bud på omkring 173 millioner kroner for den engelske forsvarsspiller, Lloyd Kelly, denne sommer. Tottenham kan få konkurrence fra Liverpool og Newcastle i forhold til at hente englænderen til januar. (90min)

Arsenal håber på, at de kan blive enige i forhold til Nicolas Pépé om et skifte til Tyrkiet, hvor Besiktas og Trabzonspor efter sigende skulle være interesseret i den 28-årige offensivspiller. (Evening Standard)

Liverpool afgav angiveligt et bud på omkring 869 millioner kroner for Newcastle-spilleren, Bruno Guimaraes, lige før sommerens transfervinduet lukkede. (AS)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER