Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Torsdagens engelske rygter

To Tottenham-spillere er blevet frosset ud af truppen, mens Liverpool tidligere i transfervinduet forsøgte sig med en mærkværdig byttehandel. Læs om det og meget andet i dagens engelske rygter.
Den saudiarabiske klub, Al-Ittihad, er klar til at afgive et bud på omkring 1,7 milliarder kroner for Liverpools egyptiske stjerne, Mohamed Salah. Al-Ittihad frygter dog, at tiden er ved at løbe ud, da det saudiarabiske transfervindue lukker på torsdag. (Telegraph)

Der er dog meldinger om, at Salah ikke vil forlade den engelske klub i år, selvom egypteren er blevet tilbudt en kontrakt til en værdi på mellem 3,4 milliarder kroner og 4,1 milliarder kroner over tre år. (Footmercato)

Tottenhams mangeårige førstemålmand, Hugo Lloris, står over for et svært efterår, hvor franskmanden ikke får noget spilletid. Én af grundene til det er angiveligt at den 36-årige målmand ikke viste nogen interesse i et skifte væk fra London-klubben, selvom Tottenham modtog forskellige bud på ham. (Guardian)

Tottenham-forsvarsspilleren, Eric Dier, har holdt samtaler med Tottenham-ejeren, Daniel Levy, efter at være blevet frosset ud af truppen af Ange Postecoglou. Den 29-årige englænder er blevet sat i forbindelse med et skifte til Saudi-Arabien. (Telegraph)

Liverpool forsøgte angiveligt at bytte klubbens uruguayanske angriber, Darwin Nunez, ud med portugisiske João Felix, før den 23-årige angriber skiftede til FC Barcelona fra Atlético Madrid. (Mundu Deportivo)

Chelseas 20-årige forsvarsspiller, Levi Colwill, har afsløret, at hans tidligere Brighton-holdkammerat og tidligere Liverpool-profil, Adam Lallana, overbeviste ham om at underskrive en ny kontrakt med Chelsea, og blive på Stamford Bridge under den nye træner, Mauricio Pochettino. (Mail)

Aston Villa er blevet enige om en aftale vedrørende den tidligere Liverpool-stjerne, Philippe Coutinho, om et skifte til qatarske Al-Duhail på en lejeaftale. Al-Duhail betaler angiveligt hele brasilianerens løn. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER