Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Kæmpe overraskelse: Ansu Fati skifter til denne klub

En overraskende Premier League-klub ser ud til løbe med FC Barcelona-spillerens underskrift.
Den 20-årige Ansu Fati har på det seneste været rygtet kraftigt til forskellige Premier League-mandskaber. Spanieren har blandt andet været rygtet til de engelske storklubber Tottenham, Chelsea og Liverpool, men nu ser det ud til, at det bliver en mindre Premier League-klub, som ender med at hente Fati.

Ifølge Fabrizio Romano er Ansu Fati meget tæt på at skifte til Brighton på en lejeaftale. Transferjournalisten skriver, at der er en aftale på plads mellem Barcelona og Brighton, mens også de personlige vilkår skulle være på plads. Det eneste der mangler, skulle angiveligt blot være det obligatoriske lægetjek.

I lejeaftalen, der løber indtil næste sommer, skulle der ifølge Romano ikke være en købsoption. Derudover dækker Brighton det meste af spanierens løn.

Ansu Fati har i sæsonens første tre kampe måtte nøjes med indhop fra bænken, og den 20-årige offensivspiller skulle være interesseret i et skifte, for at få mere spilletid. Barcelona er dog ikke interesseret i at sælge Fati, og derfor har det i længere tid været mest sandsynligt, at spanieren skulle udlejes i denne sæson.

Fati har indtil videre spillet 112 kampe for Barcelona, og har leveret 29 mål samt 10 oplæg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER