Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Helt vild udvikling i Caicedo og Lavia-handlerne

Der sker hele tiden markante ændringer i, hvordan udmeldingerne er, om de to ombejlede spillere
Selvom de to handler der foregår mellem henholdsvis Chelsea og Brighton for Moisés Caicedo og Liverpool og Southampton for Roméo Lavia har stået på et flere uger, så har forventningen længe været, at de fire omtalte klubber nok skulle blive enige til sidst.

Den forventning kan man nu skyde en hvid pil efter. I går kom det frem, at Chelsea havde overbudt Liverpool i kampen om Lavia og dermed vil give dem kamp til stregen. Det kom samtidig med, at Chelsea stadig var i forhandlinger om Caicedo og derudover også virker meget interesseret i Tyler Adams fra Leeds. Interessen er så reel i Adams, at Sky Sports her til middag kunne melde, at Chelsea har indløst hans frikøbsklausul.

Chelsea er dermed kommet med to bud på centrale midtbanespillere på trods af at de skal give i omegnen af 863 millioner kroner for Caicedo. Der er måske en forklaring på det offensive udspil.

Matt Law fra Daily Telegraph har for kort tid siden nemlig fortalt, at Liverpool efter sigende skulle have overbudt Chelsea i kampen om Caicedo. Noget kunne altså tyde på, at de to klubber stjæler den midtbanespiller som konkurrenten har forsøgt at hente igennem flere uger.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER