Fodbold nyheder

Manchester City-stjerne med u-vending

Af Daniel Ehmsen

Pep Guardiola må have talegaverne i orden.
Article image
Kyle Walker har længe lignet en mand, der var på vej til Bayern München. Tidligere i transfervinduet kunne flere anerkendte journalister som Fabrizio Romano og Florian Plettenberg berette, at Kyle Walker havde fået et tilbud fra den tyske storklub, som han havde i sinde at acceptere.


Nu har den mulige handel taget en markant drejning. Ifølge Romano, så kommer Kyle Walker nu til at forlænge sin kontrakt med Manchester City, efter at den engelske storklub har sendt et nyt forbedret kontrakttilbud. Denne historie tilslutter både Plettenberg og Christian Falk sig, og derfor virker det meget sandsynligt, at det kommer til at ske.

Kyle Walker har de seneste par kampe været anfører for Manchester City, og på den måde har Guardiola tydeligt vist, at han ser Walker som en essentiel del af fremtiden i Manchester City.

Fabrizio Romano skriver yderligere, at man i Manchester City også er meget overbevist om, at det lykkes at forlænge kontrakten med Bernardo Silva, som også har været rygtet væk.Mere om Kyle Walker

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik