Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Medie: Bayern har holdt møde med Rice

Den tyske storklub er angiveligt interesseret i at forstærke den defensive del af midtbanen.
West Hams engelske midtbanespiller, Declan Rice, er på ønskelisten hos mange af de store klubber i Europa til det kommende transfervindue, hvor især Arsenal, Chelsea og Manchester United siges at være meget interesserede. Men også de nykårede tyske mestre fra Bayern München skulle have vist stor interesse på det seneste, det skriver BILD.

Mediet melder at klubben havde en delegation i London i sidste uge for at holde et møde med Declan Rice selv og hans far, som også er hans rådgiver. Fra Bayerns side deltog angiveligt den nu afskedigede Hasan Salihamidzic, Bayerns tekniske direktør Marco Neppe og træner Thomas Tuchel. Mødet skulle være gået godt og have varet i godt halvanden time.

Bayern skulle være meget interesseret i at hente Rice, fordi de mangler en mere defensiv sekser, da de to man har i øjeblikket, Leon Goretzka og Joshua Kimmich, ofte er for offensive. Samtidig kan Declan Rice også spille som central forsvarsspiller, hvis det skulle være nødvendigt.

Declan Rices markedsværdi skulle ligge på omkring 596 millioner kroner, men ifølge det engelske medie Mirror skulle Bayern være villige til at betale en pris i omegnen af 820 millioner kroner. Da Rice har kontraktudløb til næste sommer, er der en god sandsynlighed for, at West Ham er villige til at sælge denne sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER