Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Toney oddsede på eget hold skulle tabe 13 gange

Ivan Toney må undvære fodbolden i de næste otte måneder efter, at han blev erklæret skyldig for brud på FAs regler for gambling.
De fulde detaljer for Brentford-spilleren Ivan Toneys gamblingsskandale er nu blevet offentliggjort efter, at han blev erklæret skyldig for brud på FAs regel E8 hele 232 gange mellem februar 2017 til januar 2021. Brentford har givet en melding om sagen, som de og Toney har accepteret straffen for:

- Brentford FC har modtaget og accepteret de skrevne grunde til, at Toney modtager en otte-måneders karantæne fra alt fodbold og fodboldrelaterede aktiviteter efter, at han indrømmede brudene på FAs regel E8 vedrørende at gamble på fodbold. Dommen er nu blevet offentliggjort på FAs hjemmeside. Ivan og Brentford FC accepterer, at overtrædelserne har fundet sted, og at sanktioner ville være uundgåelige. Kommissionen noterede, at ingen af anklagerne var i tilfælde, hvor han negativt kunne have indflydelse på sit eget hold. Detaljerne er inkluderet i de skrevne årsager.

Brentford er blevet præsenteret for fuld dokumentation vedrørende Toneys sag, hvor der ikke var bevis for, at den 27-årige angriber nogensinde har været indblandet i at have indflydelse på resultatet i en kamp grundet odds. Dokumentet siger:

- Denne sag handler ikke om matchfixing, hvis det var sådan så var sagen blevet håndteret på en anderledes måde. Der er intet bevis for, at Hr Toney gjorde det eller var i position til at have indflydelse på, at hans eget hold skulle tabe, da han oddsede på, at hans eget hold skulle tabe var han ikke på banen ellers var han utilgængelig til kampene på de tidspunkter. Kommissionen mener, at en stor ændring skal gøres for at reflektere over spilafhængighed af psykologen Doktor Philip Hopley. Manglen på kontrol som spillerne har for gambling er en klar refleksion over en diagnoseret spilafhængighed.

Selvom Toney aldrig har været involveret i matchfixing så har han spillet på, at hans eget hold skulle tabe 13 gange mellem august 2017 og marts 2018. Han var dog ikke en del af truppen i de kampe. Ivan Toneys oprindelige karantæne blev reduceret fra 15 til otte måneder efter, at han erklærede sig skyldig i kendelserne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER