Daniel Ehmsen

Værsgo FCK: Her er prisen for Thomas Delaney

Det ligner unægteligt et sommerskifte for Thomas Delaney, som hverken har en fremtid i Hoffenheim eller Sevilla.
Der har længe været flirt i luften mellem Thomas Delaney og et retur til F.C. København. Til sommer kan den flirt muligvis blive til kærlighed. Ekstra Bladet mener at vide, at prisen for den 31-årige dansker ligger på 18,75 millioner kroner. F.C. København ligger i øjeblikket nummer et i Superligaen, og er på vej mod endnu et dansk mesterskab. De kan derfor se frem til europæisk fodbold i næste sæson, og her kan Thomas Delaney blive en vital forstærkning for hovedstadsklubben.

Delaney er udlejet til Hoffenheim i den igangværende sæson, men opholdet i Tyskland har været meget undervældende. Delaney har døjet med skader og derudover har han ikke kunnet spille sin ind som fast mand på det tyske mandskab. Tiden i Sevilla endte heller ikke specielt lykkeligt, og derfor tyder alt på et nyt sommerskifte for den danske landsholdsspiller.

Det er endnu uvist om F.C. København og Thomas Delaney kommer til at lande en aftale i forhandlingslokalet. Delaney vil formentlig kunne se frem til en markant lavere løn og derudover er skatteforholdene i Spanien noget mere lukrative. I Danmark vil Delaney foruden den lavere løn, også komme til at skulle betale en væsentlig højere del af lønnen i skat.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER