Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Arsenal planlægger at stjæle angrebstalent for øjnene af FC Barcelona

Arsenal har bedre chancer end FC Barcelona for at hente en 18-årig brasiliansk angrebstalent.
Alt ser ud til at køre på skinner for londonklubben, Arsenal, der i øjeblikket ligger i front i Premier League med otte point ned til Manchester City på andenpladsen (dog har City en kamp færre). Og med Arsenals exit fra Europa League, så har de kun den hjemlige liga at koncentrere sig om, mens Manchester City stadig kæmper med om både FA Cup og Champions League.

Ambitionsniveauet er skruet op i den historiske londonklub, og der går mange rygter på, at de vil gøre mere for at styrke truppen yderligere til sommer – blandt andet ved at købe det unge forsvarsspillertalent, Eric Garcia, fra FC Barcelona, og derudover har de planer om at nuppe den 18-årige brasilianer, Vitor Roque, der til daglig spiller som angriber i Athletico Paranaense i Brasilien.

Den unge brasilianer havde ellers tidligere givet udtryk for, at han føler sig klar til at spille for en storklub som FC Barcelona. Men grundet cataloniernes vanskeligheder med økonomien, så ser det ikke ud til at kunne lykkes at hente den unge brasilianer allerede til sommer.

Tidligere på ugen kunne man se Vitor Roques far og agenter i London – tilsyneladende for at starte forhandlinger om et skifte til Arsenal. Og da Arsenal i forvejen husere flere brasilianere i førsteholdstruppen, så ville det ikke være helt utænkeligt, at de ikke tilføje endnu en brasiliansk offensivspiller til deres i forvejen stærke trup, der er ganske tæt på at sikre sig dette års Premier League-titel.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER