Fodbold nyheder

Özil:
Derfor valgte jeg Real over Barca

Af Jonas Corap

Efter et formidabelt VM i 2010 var Mesut Özil på alle de europæiske klubbers radarer, hvor det i sidste ende blev til et skifte til Real Madrid.
Article image
Ritzau-Scanpix
Mesut Özil meldte for nyligt ud, at han lægger støvlerne på hylden. Tyskeren er dog igen kommet i overskrifterne efter, at han udtalte til Marca, hvorfor han valgte Real Madrid over FC Barcelona tilbage i 2010. Han siger, at den daværende Real Madrid-cheftræner José Mourinho behandlede ham som en stjerne, sammenlignet med den tidligere FC Barcelona-cheftræner Pep Guardiola, som ikke engang gad at mødes med ham:


- Det var et valg imellem Real Madrid og Barcelona. Det var et valg som ikke drejede sig om økonomien. Jeg ved ikke om folk ved det, men jeg besøgte både Real Madrid og Barcelona, men forskellen var José Mourinho. Han gav mig et VIP-visit i klubben, hvor han viste mig rundt på stadion, og han viste mig alle klubbens trofæer. Det gav mig gåsehud.

- Besøget i Barcelona var skuffende, da Guardiola ikke gjorde noget for at møde mig. Før jeg tog derover så kunne jeg virkelig godt lige Barcelonas type af spil, og jeg kunne virkelig forestille mig at spille for dem, men Real gik all in. Så Mourinho var klart den vigtigste faktor i mit skifte. Efter mine besøg var min beslutning 100 procent sikker. Jeg ønskede at blive en Madridista.

Udover Real Madrid så spillede Özil også for Schalke 04, Werder Bremen, Arsenal, Fenerbahce og Basaksehir før han lagde støvlerne på hylden

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik