Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

PSG-stjerne er rygtet til fem PL-klubber

Den brasilianske PSG-stjerne, Neymar, er sat i forbindelse med hele fem Premier League-klubber.
PSG ligger som altid i toppen af Ligue 1, men må allerede nu se sig slået ud af Coupe de France, der i øvrigt er den eneste turnering, som Messi har deltaget i, som han endnu ikke har vundet. Champions League er endnu engang førsteprioritet i den qatarsk-ejede klub, og alt tyder på, at det kan blive en svær opgave, da de allerede nu er bagud i første del af ottendedelsfinalerne mod Bayern München.

Svært kan risikere at blive sværere, da en af de absolut største stjernespillere i klubben lige nu – Neymar – i øjeblikket rygtes til Premier League. Ikke overraskende nok, er der tale om de helt store hold, de fem klubber som Neymar er sat i forbindelse med er; Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Newcastle.

Neymars repræsentanter skulle i øjeblikket være i tale med de fem klubber om en potentiel transfer, og rygterne går samtidig på, at PSG skulle være klar til at lade brasilianeren gå – Neymar har flere gange været rygtet til Premier League, og det vil uden tvivl være nu, at han skulle slå til, hvis han ønsker at svinge forbi verdens bedste liga.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER