Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Avis: Greenwood får ikke comeback i denne sæson

Mason Greenwood får angiveligt ikke comback i indeværende sæson.
Mason Greenwood må leve med tvivlen og værne sig med tålmodighed. Ifølge The Mirror er der nemlig ingen chance for, at den 21-årige angriber får comeback for Manchester United i indeværende sæson.

Avisen skriver, at Premier League-klubben kommer til at tage sig god tid til at foretage sin egen granskning af Greenwood-sagen, og at det derfor er helt udelukket, at englænderen kan komme i spil til at spille i indeværende sæson.

Manchester United er angiveligt splittede omkring, hvad klubben skal stille op med Mason Greenwood, efter alle sigtelserne mod ham blev droppet i starten af februar.

The Red Devils oplyste kort efter nyheden om de droppede sigtelser, at klubben ville igangsætte sin egen proces, inden en beslutning om angriberens fremtid kunne træffes.

Ifølge The Mirror indebærer den proces, at Manchester United vil interviewe Greenwood for at blive klog på hans version af sagen, der omhandlede sigtelser om vold og voldtægt, som altså senere hen blev droppet.

Desuden skriver avisen, at United har tænkt sig at hyre specialister til at tage en vurdering af Mason Greenwoods mentale og psykiske tilstand.

Greenwood har været suspenderet i Manchester United siden slutningen af januar 2022, hvor han blev anklaget for vold og voldtægt mod en tidligere kæreste.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER