Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tottenham-midtbaneanker misser resten af sæsonen

Antonio Conte står over for lidt af en hovedpine på den centrale midtbane, da Rodrigo Bentancur nu ikke vil være til rådighed i resten af sæsonen.
Tottenham led i går et svirrende nederlag på 4-1 til Leicester City. Men det store nederlag var måske ikke det, som gav de værste panderynker for manager Antonio Conte. For omkring 25 minutter før tid, måtte Rodrigo Bentancur udgå med en skade.

Skaden viser sig nu at være en grimmere en af slagsen. Sportsjournalisten Fabrizio Romano har netop bragt nyheden omkring skadens omfang på sin Twitter-profil, og han meddeler at den 25-årige uruguayaner står over for en seks-syv-måneders lang skadesperiode.

En nedslående nyhed for Bentancur, som for nyligt er tilbagevendt efter en skadesperiode. Derudover kommer skaden lige forud for Tottenhams vigtige Champions League-opgør imod AC Milan i næste uge.

”Spurs” er desuden også stadig med i FA Cuppen, så der er rigeligt med kampe på tallerkenen for Contes tropper i den afsluttende fase af sæson. Yves Bissouma har derudover også for nyligt pådraget sig en ankelskade, så den defensive midtbane hos Tottenham tynder efterhånden ud.

Pierre-Emile Højbjerg har hidtil været et fast anker på den centrale midtbane. Oliver Skipp ligner den umiddelbare makker til danskeren for nu – en 22-årig englænder som ikke har fået mange minutter i denne sæson. Hvordan blander Conte mon kortene på midtbanen nu?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER