Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Real Madrid takkede nej til Cancelo

Ifølge transferguruen Fabrizio Romano, så tilbød Manchester City João Cancelo til Real Madrid, inden portugiseren altså endte i Bayern München.
Mange var overraskede, da stjernebacken João Cancelo skiftede på lån til tyske Bayern München i slutningen af januars transfervindue. Men faktisk var det slet ikke meningen, at portugiseren skulle ende i den tyske topklub. Manchester City gav nemlig Real Madrid muligheden for at sikre sig den alsidige profil. Den mulighed takkede Real Madrid til gengæld nej til.

João Cancelo havde ifølge flere medier gjort sig upopulær hos Manchester Citys spanske manager, Pep Guardiola, efter, at de to angiveligt skulle være kommet op og toppes på træningsbanen. Det var derfor, at Manchester-klubben sendte ham væk.

Da han blev tilbudt til Real Madrid, skulle de angiveligt havde sagt – nej tak, vi har de spillere, vi skal bruge. Dermed måtte João Cancelo kigge på andre muligheder. Sådan en mulighed opstod hurtigt, og den eftertragtede herre endte også kort tid efter i suveræne Bayern München, der har vundet mesterskaber på stribe det sidste årti.

Venstrebacken fik sin debut i det tyske i pokalturneringskampen mod Bo Svenssons Mainz, der blev ekspederet ud af turneringen med en sikker 4-0-sejr til de forsvarende tyske mestre. João Cancelo skulle heller ikke brug længe på at gøre sig bemærket, da han efter 17 minutters spil lagde op til Bayern Münchens første scoring.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER