Fodbold nyheder

Viktor Fischer har fundet sin nye klub

Af Jannich Jønch

I indeværende sæson har Viktor Fischer ikke fået meget spilletid i sin belgiske klub, men skulle nu være på vej til en svensk klub.
Article image
Ritzau-Scanpix
I lørdags kunne svenske Sportbladet afsløre, at der var forhandlinger mellem svenske AIK og Viktor Fischer. Nu melder mediet altså så, at de to parter er nået til enighed og man regner med, at hvis alt går som det skal, vil Viktor Fischer kunne tage med AIK til Algarve i Portugal på lørdag, hvor klubben skal på træningslejr, inden de tager hul på den nye sæson midt i februar.


Mediet melder også, at AIK har købt Viktor Fischer fri af sin belgiske klub, Royal Antwerp, men de oplyser ikke beløbet. Tidligere har det været fremme, at Royal Antwerp blot forlanger et beskedent beløb for danskeren, det skriver Tipsbladet.

Viktor Fischer blev hentet til Belgien for omkring 12 millioner kroner i sommeren 2021, da klubben var under ledelse af Brian Priske. Men i den her sæson er det sjældent blevet til mere end 15 minutters spilletid pr kamp, i de 12 kampe han har været så heldig at blive skiftet ind i.

Mere om Viktor Fischer

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik