Anders Mathiasen

Officielt: Her er de nominerede til årets fodboldspiller

Tre danske profiler er blevet nomineret til årets fodboldspiller.
De tre nominerede til årets mandlige fodbolspiller er netop blevet offentliggjort. Det er Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg og Joachim Andersen, der kæmper om den eftertragtede pris.

Alle tre spillere har imponeret i deres respektive Premier League-klubber det forgangne år.

Christian Eriksen har spillet for både Brentford og Manchester United siden hans comeback til fodbold, og i Manchester United er han fast mand i start 11'eren, hvor han fra første dag har bevist den hollandske manager Erik ten Haag om, at han er en vigtig mand for Manchester United.

Pierre-Emile Højbjerg har ligeledes haft en stor sæson i Tottenham, hvor han har været fast mand på midtbanen. Højbjerg har i indeværende sæson scoret tre Premier League-kasser, mens han ydermere er blevet Antonio Contes danske darling, der altid kæmper i holdets tjeneste.

Joachim Andersen har også haft et fantastisk år i Crystal Palace, hvor han som fast mand i forsvaret er blevet hyldet for store præstationer mod store klubber i Premier League. Med hårde tacklinger og præcise afleveringer har Joachim Andersen etableret sig som en vigtig spiller i Crystal Palace, hvor han nok ikke spiller næste sæson, hvis de gode takter fortsætter.

Vinderen afgøres ved afstemning blandt de danske elitefodboldsspillere, og vinderen kåres, når DR1 afholder Sport 2022.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER