Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 3 - 4)
2 - 2
(2 - 2)(0 - 1)
Holland
Argentina
W. Weghorst (83), W. Weghorst (90), D. Dumfries (128)
N. Molina (35), L. Messi (73)
Daniel Solving

Van Dijk drømmer om succes forud for Argentina-kampen

Den hollandske forsvarspiller og resten af holdet møder Argentina i kvartfinalen på fredag.
Virgil van Dijk, der til dagligt spiller for Liverpool FC, er til VM i Qatar med det hollandske landshold. På fredag spiller han og landsholdet mod Argentina, og van Dijk har sat nogle ord på drømmen om at stå med trofæet i hånden, når finalen er blevet spillet den 18. December.

- Der er en sult. Der er drømme. Der er en følelse og en tro på, at vi kan vinde VM. I kvartfinalen er du kun tre kampe fra succes. Vi er i den position nu. Vi vil præstere, og forhåbentligt betyder det succes. Vi ønsker at nyde vores mulighed.

Forsvarsspileren møder et argentinsk hold, der efter chokstarten mod Saudi Arabien har fundet formen. Men på trods af det er van Dijk ikke bekymret.

- Jeg er ikke bekymret. Jeg er meget bevidst om, hvad Argentina kan bringe. Det er et fantastisk hold. Vi skal være rigtig gode over hele linjen.

Særligt én spiller har fanget van Dijks opmærksomhed forud for kampen, og det er ikke Messi på trods af hans status.

- Julian Alvarez er en rigtig dygtig spiller. Han er hurtig og går en stor fremtid i møde, nu hvor han er kommet til England. Forhåbentlig vil han om to dages tid ikke være så god, siger van Dijk ifølge Sky Sports.

Den rutinerede forsvarsspiller spiller sin landskamp nummer 54 på fredag mod Argentina i kvartfinalen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER