Fodbold nyheder

Verden: VM
FT
1 - 2
(0 - 1)
England
Frankrig
H. Kane (54), X H. Kane (84)
A. Tchouaméni (17), O. Giroud (78)

Kyle Walker om Mbappe:
Ikke alle spørgsmål burde omhandle ham

Af Daniel Solving

Den engelske højreback er at finde til VM med England.
Article image
Ritzau-Scanpix
Kyle Walker der til dagligt spiller for Manchester City er til VM med England. På lørdag spiller han og det engelske landshold mod Frankrig i kvartfinalen. Her blev Kyle Walker på et pressemøde spurgt ind til den duel mellem ham og den franske stjerne Mbappe, der muligvis vil opstå, såfremt Walker er at finde i start-elleveren.


- Jeg undervurderer ikke mig selv i. Som jeg har sagt før, har jeg spillet mod ham førhen, og har mødt nogle fantastiske spillere gennem tiden hos England, Manchester City, og de klubber jeg har spillet for. Jeg vil håndtere det, som var det endnu kamp. Jeg skal være ekstra forsigtig, og give ham den respekt han fortjener. Det bliver en hård kamp, men det er ikke kun én spiller det afhænger af på et hold.

Højrebacken er optimistisk forud for kampen, og er klar over den opgave, der ligger i at stå overfor sådan en spiller som Mbappe. Dog tøver han ikke med at nævne andre spillere, som han mener også gør det godt.

- Lad os ikke glemme Giroud, der har scoret massevis af mål for Frankrig og i Premier League. Dembele, som for mig er ligeså god på den anden kant og en meget teknisk spiller. Vi tager hatten af for ham (Mbappe), han er en dygtig spiller. Men for mig skal alle spørgsmål ikke kun omhandle ham. Vi skal værdsætte, at vi ser så god en spiller, men der er også andre, siger Walker ifølge Sky.

32-årige Kyle Walker har spillet 72 kampe for England, hvor han i november 2011 debuterede mod Spanien, i en kamp England vandt 1-0.


Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik