Niklas Gerster

Hvem bliver den bedste spiller til VM?

Første kampdag er overstået, men hvad har vi egentlig lært indtil videre? Hvem ser bedst ud?
Første spillerunde ved VM er nu afviklet, og vi er blevet klogere på, hvilke spillere der ser varmest ud. Dette giver anledning til at spå omkring, hvem der løber med prisen som bedste spiller ved dette VM på baggrund af, hvem der er kommet bedst ud af starthullerne, samt hvem der har den største grundkvalitet. Du gives her de 10 bedste bud, i en topliste der er udarbejdet af Goal.com.

10. Enner Valencia
Den garvede 33-årige ecuadorianske angriber drev gæk med værtsnationen Qatar, da han scorede begge mål for sit land i VM-åbneren, og måske han er et frækt bud på en af de spillere, som kan føre et af de undertippede hold til uventet succes?

9. Ferran Torres
Ferran Torres blev dobbelt målscorer, da Spanien fik en flyvende VM-start i 7-0-sejren over Costa Rica. Kan han mon bygge videre på målformen, som en af de foretrukne i den spanske angrebstrio?

8. Jude Bellingham
Var forud for slutrunden en af de mest omtalte fodboldtalenter. Han er på radaren i alle de store europæiske storklubber, og den 19-årige midtbanemand var igen iøjnefaldende for England i deres 6-2-sejr over Iran. Bellingham krydrede desuden den flotte præstation ved at åbne sin målkonto for englænderne.

7. Bukayo Saka
Endnu en af de helt brandvarme unge englændere. Arsenal-kantspilleren bliver ved med bare at buldre derudaf, og lavede også to kasser imod Iran.

6. Joao Felix
Felix var for år tilbage spået en kæmpe fremtid, og blev sammenlignet med selveste Cristiano Ronaldo, men han har floppet stort hos Atletico Madrid. Han er dog stadig blot 23 år gammel, og kom på tavlen for Portugal, hvor han næsten spillede hele kampen. Er det mon Felix’ startskud til at udfylde Ronaldos store sko for Portugal?

5. Olivier Giroud
Den erfarne franskmand går måske lidt under radaren iblandt det stjernespækkede franske mandskab. Men med to scoringer for Frankrig imod Australien tangerede han selveste Thierry Henrys rekord som den mest scorende på det franske landshold, og fodboldverdenen har måske nu i større grad fået øjnene op for, hvor dygtig en 9’er Giroud i virkeligheden er.

4. Gavi
Endnu en af de gyldne unge spillere ved VM. Han kom på tavlen imod Costa Rica, og den blot 18-årige midtbanespiller var i det hele taget toneangivende i en flot spansk præstation.

3. Shuichi Gonda
Japan-målmanden leverede en pragtpræstation, og blev kun passeret på straffespark imod Tyskland, som ellers bankede på hele 25 gange i Japans utrolige 2-1-sejr over den store tyske fodboldnation.

2. Richarlison
Brasiliens stærke 9’er fra Tottenham stjal alle overskrifter i går, da han scorede begge mål imod Serbien. Særligt mål nummer to var et virkelig ekvilibristisk et af slagsen, og mon ikke han kommer til at blive serviceret fantastisk af sine kvalitetsmedspillere i minimum nogle uger endnu.

1. Kylian Mbappe
Haaland er ikke med til VM, og dermed kunne det sagtens ligne et rendyrket Mbappe-show. Den 23-årige Paris Saint-Germain-spiller gjorde sig både som målscorer og oplægger imod Australien, og var en konstant kilde til uro for det stakkels australske forsvar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER