Fodbold nyheder

Danmark: Superligaen
FT
0 - 2
(0 - 1)
Brøndby
Viborg
J. Grot (24), C. Leemans (64)

Viborg viser klasse og slår Brøndby

Af Anton Kirkegaard

Viborg sikrer sig en komfortabel sejr over et Brøndby-hold i problemer.
Article image
Brøndby meddelte før kampen at der var udsolgt til opgøret mod Viborg, og der var derfor store forventninger til det formsvage Brøndby-hold.


Det var Viborg som startede bedst ud og var gentagene farlige på dødbolde. Efter nogle gode redninger fra Hermansen, kom Viborg foran efter 24 minutter. Viborg tog et indkast hurtigt og efter en god dribletur af Elias Achouri kunne Grot lægge bolden i nettet.

Brøndby havde et par enkelte forsøg, men det var først i slutningen af første halvleg at Brøndby virkelig udfordrede Nicolai Lund. Efter et godt forsøg fra Wass, fik Brøndby en enorm chance på hjørnespark som krævede to gode redninger fra Lund.

Viborg kom velfortjent til halvleg med en 0-1 føring.

Efter den gode afslutning på første halvleg, havde Brøndby igen tabt pusten. Viborg tog kontrol over kampen og dens chancer. I det 64 minut blev det 2-0, da Leemans scorede efter en smart frisparkskombination som snød Hermansen. 10 minutter senere var Viborg ved at lukke kampen, men Brøndby slap med skrækken efter en god redning.

Kampen endte 0-2 til Viborg

Det var en svær dag for Brøndby, som fortsat ligger på 10.pladsen. Omvendt kan Viborg-fans sige at de kun er et point efter FC Nordsjælland som ligger på førstepladsen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik