Anton Kirkegaard

Top 4: Utrolige fodboldrekorder

De her rekorder er ganske absurde.
1. Flest mål scoret af en målmand
Rogerio Ceni er uden tvivl den mest målfarlige målmand i fodboldhistorien. Brasilianeren tilbragte hele sin 22-årige karriere i Sao Paulo, hvor han scorede 131 mål. Mange af målene var straffespark, men målmand formåede også at score et par imponerende frispark. Ceni er også den spiller der har spillet flest officielle kampe nogensinde. Han har spillet 1250 kampe i alt. (acefootball.com)


2. Verdens længste mål
Denne rekord stammer fra 2021 og blev slået af Tom King. King er målmand hos Newport County som spiller i den fjerdebedste engelske række. King scorede direkte fra et målspark, i alt 96.01 meter væk. Det plejede at være Asmir Begovic som havde rekorden med 91.9 meter. (givemesport.com)


3. Flest røde kort i en kamp
Der blev uddelt 36 røde kort i kampen mellem Claypole og Victoriano Arenas som begge spiller i den femte bedste argentinske række. Der blev uddelt to røde kort i første halvleg. I anden halvleg udbrød der et kæmpe slagsmål, som endte med at dommeren Damian Rubino gav rødt kort til alle spillerne, udskifterne og begge trænerstab. (acefootball.com)


4. Ældste fodboldspiller nogensinde
De fleste fodboldspillere topper sent i deres 20’er, men Ezzeldin Bahader fortsatte med at spille indtil han var 74 år og 125 dage. Bahader blev født d.3. november 1945 og er den ældste spiller der har spillet en officiel kamp. Bahader formåede faktisk at score et straffespark i sin sidste kamp. (Guinness World records)






Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER