Anders Vestergaard

Trods manager-skifte – Chelsea vil stadig have Rice

Chelseas interesse i West Hams engelske midtbane-profil Declan Rice bliver ikke påvirket af manager-skiftet i storklubben, det skriver Givemesport.com.
Declan Rice har længe været kædet sammen med et skifte til den anden ende af London, og nu forlyder det, at den 23-årige englænder stadig er på radaren i Chelsea FC.

Tilbage i maj måned kunne Sky Sports berette, at Declan Rice har afvist en kontraktforlængelse med West Ham United. En kontrakt, som ville være gældende i hele otte år og samtidig gøre midtbanespilleren til den bedst betalte spiller i klubbens historie.

Det skete, efter både Chelsea og Manchester United blev meldt interesserede i Rice, men buddene blev aldrig accepteret af West Ham.

Declan Rice har stadig to år tilbage af sin kontrakt på London Stadium, så det forventes, at der skal et giga-bud på bordet, hvis West Ham skal lade fan-favoritten forlade klubben.

Ifølge Givemesport.com har West Hams manager, David Moyes, sat et prisskilt på Rice på hele 150 millioner pund, svarende til godt 1,3 milliarder kroner. Det må dermed tages som et tegn på, at Rice ikke er til salg, og at man i West Ham forventer at kunne spille med om medaljerne og Champions League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER