Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa Conference League
FT
2 - 3
(1 - 3)
Silkeborg
West Ham
K. Kusk (5)
M. Lanzini (13), G. Scamacca (25), C. Dawson (38)
Louis Andersen

Kent Nielsen jokede om snak med Moyes

West Hams manager David Moyes er imponeret over, hvordan Silkeborg arbejder med unge spillere.
Kent Nielsen er en rutineret træner i dansk topfodbold og David Moyes er en rutineret træner i engelsk topfodbold. De mange år som trænere i fodboldens verden bør gøre, at de to ikke burde have nogle problemer omkring samtaleemner, når de står ved siden af hinanden på sidelinjen.

De gjorde de lige præcis torsdag aften, da Kent Nielsen med Silkeborg tog imod West Ham med David Moyes i spidsen. Ganske rigtig varede det ikke længe før det to trænere fik sig en venskabelig snak. Men hvad drejede den sig om?

- Vi snakkede lidt om muligheden for, at Declan Rice kunne blive aktuel for Silkeborg, men Moyes var ikke så nem at overtale, joker Kent Nielsen, inden han giver et noget mere seriøst svar:

- Ej, han ville gerne snakke lidt om dansk fodbold, som han har set en del af, og så snakkede vi lidt gamle dage. Vi har aldrig spillet mod hinanden, men vi vidste, hvem vi var. Englænderne er rigtig, rigtig dygtige til det her, og de har den dybeste respekt for andre fodboldklubber og andre kulturer. De synes, at der er noget kvalitet over det, der forsøges her og der forsøges at blive spillet noget fodbold, der er veludviklet, siger Kent Nielsen.


Imponeret over Silkeborg
David Moyes, der tidligere på sommeren var med West Ham en tur i Viborg for at kvalificere sig til gruppespillet fortæller, at Silkeborg er et hold, han har lagt mærke til.

- Vi talte om trænerting. Gode og dårlige ting ved at være manager. Kent har spillet i England før, og jeg er meget interesseret i at følge, hvordan Silkeborg gør det med unge spillere. De er en lille klub i Danmark, men gør det rigtig godt, siger David Moyes til TV 2 SPORT.

Silkeborg tabte torsdagens opgør i Conference League med 2-3, men i lang tid spillede sidste års bronzevindere fra Superligaen godt med i kampen.

Dermed har Silkeborg tabt de to første kampe i klubbens første europæiske gruppespil nogensinde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER