Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa Conference League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Anderlecht
Silkeborg
F. Silva (81)
Niklas Gerster

Helenius: Jeg lover at tage nogle pæne underbukser på

Helenius skal måske binde shortsene ekstra stramt i aften...
- Jeg er blevet tagget i den over 50 gange lige siden, og jeg skal nok love, at jeg har nogle pæne underbukser på, hvis det sker igen.

Sådan siger Silkeborg IF-angriberen Nicklas Helenius til TV2 Sport. En udtalelse som kommer på baggrund af en historie omkring en spøjs situation tilbage i 2013, hvor den tidligere Tottenham-midterforsvar Jan Vertonghen hev shortsene af Helenius, da han spillede for Aston Villa.

En pudsig historie som igen har fået ben at gå på, da de to igen kan komme til at stå over for hinanden i aften, hvor Silkeborg IF skal en tur til Anderlecht, som Jan Vertonghen netop er skiftet til.

Situationen opstod i en Liga Cup-kamp, hvor Helenius netop var kommet på banen. I anden halvlegs begyndelse rev Vertonghen så shortsene af Helenius i feltet, men angriberen fik utroligt nok ikke straffe. En situation som 31-årige Helenius kan smile over i dag, men dengang var det knap så sjovt for angriberen, som uddyber:

- Det er en sjov historie, men det er også en trist historie. Det havde på en eller anden måde været et gennembrud for mig, hvis jeg havde fået et straffespark der, fordi jeg vidste, jeg skulle have sparket det, så på den måde er det også lidt træls.

Helenius er dog nu bedre forberedt, hvis situationen skulle gå hen og gentage sig, da han som nævnt vil iklæde sig et par flotte underbukser. Der er kampstart imellem Silkeborg IF og den belgiske storklub klokken 18.45 i aften på TV2 Sport X.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER