Fodbold nyheder

SIF-keeper inden HJK-kamp:
I Europa handler det kun om resultatet

Af Anders Mathiasen

Nicolai Larsen ser frem til torsdagens europæiske kamp mod HJK Helsinki,
Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Silkeborg tager hul på deres europæiske sæson, når de torsdag aften møder HJK Helsinki i Europa League-kvalifikationen. Kent Nielsens tropper har ikke meget europæisk erfaring, og det skal de vænne sig til, fortæller Nicolai Larsen, som også forklarer, hvad de forventer af aftenens modstander.


- Vi ved, at det først og fremmest er et rigtig velorganiseret hold. De er dygtige i omstillingsspillet. I hvert fald i de to kampe de har haft senest mod Maribor. Så det bliver en kamp, der kan blive svær på mange punkter.

- Det ser ud til, at de gerne vil forsvare sig lavt, og vi skal prøve, om vi kan dirke det op. Og så er det selvfølgelig et hold, der ikke bare har lidt men meget mere erfaring med europæisk fodbold end os. Det er jo bare en anden størrelse at spille herude i Europa.

- I Europa handler det kun om at få resultatet. Der er der ikke så mange lange processer og så videre. Det er meget kortsigtet, så den del af er vi jo ikke så meget vant til i Silkeborg, men jeg tænker også, at det er rigtig god læring for os, fortæller han til SIF TV.

Kampen mellem Silkeborg og HJK Helsinki sparkes i gang klokken 18.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik