Fodbold nyheder

Medie:
Cristiano og holdkammerater forlanger nye spillere

Af Anders Vestergaard

En gruppe Manchester United-spillere er utilfredse med klubbens transfervindue. I denne uge har de banket på bestyrelsens dør med henblik på at forlange nye spillere til Manchester.
Article image
Ifølge spanske Marca har Cristiano Ronaldo og en række af hans holdkammerater i Manchester United banket på bestyrelsens dør efter chok-nederlaget til Brentford i lørdags.


Formålet med mødet var ifølge Marca at kræve, at bestyrelsen i Manchester United vil smide penge efter nyt blod til truppen inden transfervinduet lukker om blot 16 dage.

Holdets start på den nye sæson af Premier League har givet anledning til bekymring på klubbens vegne – en bekymring, som spillerne deler.

Gruppen af spillere som har været gået til bestyrelsen tæller - udover Cristiano Ronaldo - Bruno Fernandes, Harry Maguire, Luke Shaw og Marcus Rashford.

Disse spillere mener, at klubben har slækket på ambitionerne denne sommer, samt at klubben ikke har formået at erstatte Paul Pogba, Jesse Lingaard, Matic, Juan Mata og Edison Cavani som alle har forladt klubben denne sommer.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik