Fodbold nyheder

Kasper Schmeichel takker af og skifter til Nice

Af Christian Bang Jensen

Det blev til 11 år i Leicester, men nu er det slut for danske Kasper Schmeichel, der siger farvel til Premier League og skifter tilværelsen i det engelske ud med en på den franske riviera og Nice.
Article image
Et af de helt store danske rygter i denne sæson har været Kasper Schmeichels fremtid, og den er nu på plads. Den danske landsholdsmålmand, der har tilbragt 11 sæsoner i Leicester, havde et år tilbage af sin kontrakt – en kontrakt, som klubben ikke ville forlænge. Derfor var det ideelt for begge parter at finde en løsning, og den er kommet i form af den sydfranske klub Nice.


Den franske klub har på Twitter bekræftet, at 35-årige Kasper Schmeichel, træder ind i buret på den franske riviera.I alt nåede Kasper Schmeichel 479 kampe for klubben, og han har efterladt sig en arv som en af de vigtigste spillere i klubben lange historie. Han er den spiller med tredje flest kampe i Leicester-trøjen og var blandt andet med til at vinde sensationsmesterskabet i 2015-16, spille Champions League i 2016-17 og vinde FA Cuppen i 2021.

I Nice bliver Kasper Schmeichel holdkammerat med sin landsholdskollega og navnebror Kasper Dolberg.

Mere om Kasper Schmeichel

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik