Fodbold nyheder

Officielt:
Barcelona-duo tildelt nye rygnumre

Af Anders Mathiasen

Kortene bliver blandet i Barcelona for tiden…
Article image
Sæsonen 22/23 nærmer sig med hastige skridt, og en af de forandringer man som fodboldfan typisk vil se, er rygnumrene på fodboldtrøjerne, der har ændret sig, alt efter hvor mange nye spillere en klub har fået tilført. Dette er også tilfældet i FC Barcelona, hvor mange nye spillere betyder, at flere spillere skal spille med et nyt rygnummer i den kommende sæson.


FC Barcelona har indtil videre hentet Robert Lewandowski, Raphina, Franck Kessie og Andreas Christensen, og det betyder også, at der skal tildeles nye rygnumre til flere af spillerne i Barcelona-truppen. Indtil videre meldes der om, hvilket rygnummer to af de nye spillere får tildelt.

Pierre-Emerick Aubameyang skiftede i Barcelona i vintertransfervinduet, hvor han fik tildelt trøjenummer 25, da hans foretrukne nummer 9 og 17 var optaget af henholdsvis Memphis Depay og Luuk de Jong. Da Luuk de Jong nu er skiftet, har Aubameyang fået nummer 17 tildelt.

I den anden ende af banen er danske Andreas Christensen kommer til Barcelona denne sommer fra Chelsea. I Chelsea var den danske forsvarsspiller vant til at spille med nummer 4, men det kommer næppe til at fortsætte i Barcelona, hvor en af truppens vigtigste spillere har netop det nummer, nemlig Ronald Araujo. Derfor har danskeren valgt nummer 15, som tidligere blev båret af Clement Lenglet, som nu er lejet ud til Tottenham.

Slutteligt meldes der om, at Ferran Torres vil overtage nummer 11 fra Adama Traore, som for nylig vendte tilbage til Wolverhampton, mens der også meldes om, at Robert Lewandowski kommer til at overtage nummer 9 fra Memphis Depay, som Barcelona forsøger at skille sig af med.


Mere om Andreas Christensen

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik