Fodbold nyheder

Officielt: Barca siger farvel til to spillere

Af Anders Mathiasen

De to spillere siger nu farvel til Barcelona efter kort tid i klubben.

Article image

Selvom der ikke har været den store tvivl, måtte man vente helt indtil lørdag før Barca kunne offentliggøre, at både Adama Traoré og Luuk de Jong er fortid på Camp Nou.


Adama Traoré blev hentet til Barcelona på en lejeaftale den 29. januar gældende for resten af sæsonen og selvom angriberen indledningsvis imponerede, så gled han langsomt ud af startopstillingen, hvor det til sidst blev tydeligt, hvorfor den eksplosive angriber aldrig for alvor har slået igennem på højeste niveau. Nu vender Adama Traoré så tilbage til Wolverhampton.

Traoré fik i alt 826 minutter på banen i sidste sæson på Xavis mandskab. De blev fordelt over 21 kampe og her var 10 af kampene med en plads i den catalanske startopstilling.

Luuk de Jong blev hentet til Barca den 30. juni sidste år på en lejeaftale for en enkelt sæson fra Sevilla. Den høje hollænder scorede nogle vigtige mål for catalanerne, men der var aldrig nogen tvivl om, at han ikke havde en langsigtet plads i Barca-angrebet. Luuk de Jong vender derfor umiddelbart tilbage til Sevilla, dog melder flere medier om, at Sevilla sælger hollænderen til sin tidligere klub PSV Eindhoven.

De Jong nåede at spille 938 minutter for Barca fordelt over 29 kampe. 10 af disse kampe var med en plads i startopstillingen.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik