Fodbold nyheder

Declan Rice:
Vores landshold er skræmmende godt

Af Niklas Gerster

Den 23-årige engelske midtbanemotor Declan Rice er oppe at køre over Englands aktuelle landshold.
Article image
- Vi var selvfølgelig så tæt på i sommers, men som fan af England og som spiller må jeg sige, at nogle af de spillere vi har i truppen nu, er skræmmende gode. Der er flere, som er ved at bryde igennem, og som åbenlyst gerne vil bære trøjen, og de er fremragende spillere.


Sådan lyder de positive forventninger fra Declan Rice forud for VM-slutrunden i Qatar til november i en historie bragt af Goal.com. West Ham-spilleren der også har været på blokken i større klubber, tør godt drømme stort til VM, da han mener at talentmassen i truppen er enorm.

England kom hele vejen til EM-finalen i 2021, hvor de måtte se sig slået i straffesparkskonkurrencen mod Italien. En stor skuffelse for englænderne, men Rice sparker nu gang i håbet igen ved at påpege, at truppen er ekstra sulten efter at tage et trofæ med hjem, og at truppen tilmed er bedre gearet til det.

- Jeg føler vi er et godt sted, men det vil kun være en realitet, hvis vi går hen, og vinder noget stort for landet.

Rice påpeger også at det ikke er hans opfattelse, at England bliver nævnt iblandt favoritterne til at vinde VM, men han taler således nu favoritværdigheden op. England er i pulje med Iran, USA og Wales, og deres muligheder for avancement fra gruppen ser derfor i første omgang overkommelig ud. Er England en outsider til at tage VM-trofæet hjem, eller bør de betragtes som en af favoritterne?

Mere om Declan Rice

Mere om West Ham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik