Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo er tilsyneladende ikke på blokken i Bayern München, mens Andy Carroll ikke skal regne med en kontrakt i Club Brügge.

Article image

Bayern München-direktøren Hasan Salihamidiz har understreget, at der ikke er hold i rygterne, som sender Cristiano Ronaldo til den sydtyske storklub. (Sky Sports)


Den hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum får lov til at forlade Paris Saint-Germain i løbet af sommeren, hvor flere klubber – blandt andet i England – vil stå på spring for at få fingrene i den 31-årige midtbanespiller. (90min)

FC Barcelona håber på, at Tottenham kan overbevise den franske midtstopper Clément Lenglet om at flytte til Premier League, fordi Barca prioriterer en oprydning i spillertruppen i løbet af sommerens transfervindue. (ESPN)

Den brasilianske kantspiller Anthony, som efter sigende er ivrig efter at blive genforenet med Erik ten Hag – i Manchester United – glimrede ved sit fravær, da Ajax fredag genoptog forberedelserne til den kommende sæson. (Mirror)

Real Madrid vil beholde højrebacken Álvaro Odriozola i klubben denne sommer. Den 26-årige højreback, som i den forgangne sæson var udlejet til Fiorentina, skal efter sigende konkurrere med Lucas Vazquez om at være backup for Dani Carvajal. (Marca)

Club Brügge har besluttet sig for ikke at tilbyde Andy Carroll en kontrakt, hvilket skal tilskrives resultaterne af de medicinske test, som Carroll har gennemgået i Belgien. (HLN)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik