Fodbold nyheder

Ousted fortsætter i FCM alligevel

Af Niklas Gerster

Den aldrende danske målmand udskyder nok engang pensionen. FC Midtjylland har i dag meddelt, at 37-årige Ousted har underskrevet en kontrakt på et halvt år.

Article image

Mange havde nok troet at David Ousted efter sin afgørende rolle i pokalfinalen mod OB, endegyldigt ville lægge støvlerne på hylden. Det var også de udmeldinger, man hørte fra både ham og klubben, og pokaltitlen lignede et oplagt punktum for målmanden, der endda i slutningen af 2021 havde meldt sit karrierestop. Men pludselig bankede FCM på døren, og Ousted tog et halvt år mere. Nu bliver pensionen således udskudt med yderligere seks måneder.


- Vi har lavet en halvårig kontrakt med David, som vi er rigtigt glade for. Aftalen giver os tryghed og ro i forhold til at finde det rette målmandssetup. Vi har stadig en forventning om, at Elias er klar til sæsonstarten, men når han har været ude af kamp i tre måneder, er det den optimale løsning fortsat at have David som en del af målmandsteamet.

Sådan lyder ordene fra sportschef Svend Graversen om nyheden, som klubben til morgen har meddelt på deres hjemmeside. Det har været udtalt, at FC Midtjylland formentlig skulle have en erfaren målmand ind, der kunne puste det unge håb Elias Olafsson i nakken, men i stedet forlænger de nu samarbejdet med en kendt figur. Hovedpersonen selv siger følgende om aftalen:

- Mine planer om at tage til Canada med familien har ikke ændret sig, men de sidste ting mangler stadig at falde på plads, inden vi kan tage af sted. I den forbindelse har jeg haft en god snak med FCM, som gerne vil bruge mig til at komme godt og sikkert i gang med sæsonen, hvor der er nogle vigtige europæiske kampe.Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik