Fodbold nyheder

Paredes om Messi: Han ville slå mig ihjel

Af Daniel Fisker

Kommentarer på banen kan tilsyneladende få Lionel Messi helt op i det røde felt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leandro Paredes og Lionel Messi havde flere gange kæmpet for det samme hold, når duoen trak i den argentinske landsholdstrøje, men i Champions League-ottendedelsfinalen i februar 2021 var de to argentinere dog modstandere, og denne kamp har Paredes nu tænkt tilbage på.


Messi bragte FC Barcelona foran, da Paris Saint-Germain besøgte Camp Nou, men et hattrick fra Paredes’ holdkammerat Kylian Mbappé og et enkelt mål fra lejesvenden Moise Kean medvirkede til, at PSG-mandskabet kunne rejse hjem med en 4-1-sejr i bagagen.

Paredes har tænkt tilbage på triumfen i Barcelona, men det er ikke sejrsrusen, der vækker minder hos den argentinske midtbanedynamo. Det gør derimod Messi, som røg helt op i det røde felt på grund af sin landsmands kommentarer på banen.

- Han blev vred, fordi jeg kom med en kommentar til mine holdkammerater. Han hørte mig, og han blev vred, udtaler Leandro Paredes ifølge Goal.com.

- Han blev rigtig vred. Han fuckede mig op. Det var slemt. Han ville slå mig ihjel, og jeg ville hjem.

Paredes skiftede fra Zenit Skt. Petersborg til Paris Saint-Germain i januar 2019, hvorfor han sidste sommer kunne byde Messi velkommen som holdkammerat i den franske hovedstadsklub. Siden da har den argentinske duo været på banen sammen i 17 kampe i PSG.

Mere om Leandro Paredes

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik