Fodbold nyheder

Pogba om United-tilbud:
Aldrig set noget lignende

Af Philip Dar

Den franske midtbanespiller håber på at bevise, at Manchester United tog fejl omkring ham.

Article image
Den 29-årige franske midtbanespiller Paul Pogba forlader Manchester United på en fri transfer for anden gang, når hans kontrakt udløber den 30. juni. Seks år i Manchester-klubben men uden at imponere særlig meget undervejs.


Nu ser det ud til, at Juventus igen får fornøjelsen af franskmandens kvaliteter, præcis som de gjorde fra 2012 til 2016, hvor Pogba også kom fra Manchester United og altså også skiftede tilbage dertil efterfølgende. I en ny dokumentar på Amazon Prime, kaldet ”The Pogmentary”, sætter den franske midtbanespiller nogle ord på afskeden med Manchester United.

- Min tanke er at vise Manchester United, at de tog fejl ved at vente med at tilbyde mig en kontrakt. Jeg vil også vise andre klubber, at Manchester United lavede en fejl.

Ifølge Paul Pogba var Manchester Uniteds kontrakttilbud ikke tilfredsstillende, hvorfor franskmanden føler, at han intet er blevet tilbudt undervejs.

- Hvordan kan man fortælle en spiller, at man virkelig gerne vil have ham også tilbyde ham ingenting. Det har jeg aldrig set før, siger Pogba i The Pogmentary ifølge The Athletic.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik