Fodbold nyheder

Holdkammerat om Messi: Fodbolden skylder ham VM

Af Niklas Gerster

22-årige Julián Álvarez som er holdkammerat med Lionel Messi på det argentinske landshold, ser meget gerne, at verdensstjernen krydrer sit CV med den sidste titel Messi mangler – VM.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Det ville være virkelig fedt for alle argentinere, hvis vi kunne sikre os titlen, og også fordi jeg synes, at fodbolden skylder Messi det, på grund af alt det han betyder for fodbold på verdensplan. Jeg ved ikke om vi er kandidater, men vi er her for at tage kampen op imod enhver.


Betragtninger fra Julián Álvarez i en historie som Goal i dag har bragt. Lionel Messi er i sin karrieres efterår, og har vundet stort set alt, der kan vindes. Dog mangler han den måske mest prestigefyldte titel af alle dem, man kan vinde som fodboldspiller – VM. Dette får han chancen for til november, og hans landsmand Álvarez vil virkelig unde ham det.

Lionel Messi har vundet fire Champions League-titler, Copa América og utallige nationale klubtitler. Derudover har han vundet Ballon d’Or hele syv gange. Et nærmest uopnåeligt CV hvor VM dog mangler. En titel som argentineren af flere omgange har kæmpet for at sikre sig.

I 2014 havde han en gylden mulighed, da han var en nøglefigur for sit land. Her nåede de hele vejen til finalen, men måtte se sig slåede af Tyskland i overtiden. En stor skuffelse for Messi som nu atter får muligheden i Qatar til vinter. Med stor sandsynlighed vil det være sidste udkald, da Messi snart fylder 35 og næste VM-slutrunde er i 2026.

Argentina er da også ret formstærke i øjeblikket, og bankede senest Italien 3-0 i Finalissima, som er en finale imellem EM-vinderen og Copa América-vinderen. Desuden har Messi været i storform, og udviser stor sult på landsholdet. I den seneste venskabskamp imod Estland stod han for alle fem scoringer. Argentina er desuden i det, der ligner en overkommelig VM-gruppe, hvor de står over for Mexico, Polen og Saudi-Arabien. Får Messi mon skrevet den længe ventede VM-titel på CV’et til vinterens VM?

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik