Fodbold nyheder

Lewandowski holder fast: Vil ikke spille pre-season med Bayern!

Af Anders Mathiasen

Det ligner, at transfersagaen vedrørende Lewandowski og FC Barcelona ser ud til at blive det helt store emne i dette års transfervindue.

Article image

Robert Lewandowski var klar i spyttet, da han for nyligt udtalte sig om sin situation i Bayern München. Hans tid i Bayern München er slut. Efter sine mange år i den tyske storklub, er han skuffet over, at klubben ikke accepterer hans beslutning. Nu har polakken give den tyske klub en ny besked.


Lewandowski har angiveligt ingen planer om at møde ind til pre-season med Bayern München i juli. Han vil hellere møde ind i Barca og forberede den nye sæson, og derfor håber han på, at klubberne kan blive enige inden da.

Den 14. juni spiller Polen mod Belgien, og når den kamp fløjtes af, har Lewandowski ferie, og han vil gerne inden da vide, hvor han skal spille fodbold i næste sæson. Hvis ikke, at Bayern giver slip på polakken inden den 14. juni, vil Lewandowski med al sandsynlighed igen dukke op i pressen for at lægge yderligere pres på Bayern.

Barca har allerede sendt et bud afsted til Bayern, men den tyske klub har endnu ikke svaret. Ydermere forlyder det i pressen lige nu, at Liverpool har afvist Bayerns bud på Sadio Mané, som klubben vil have før de slipper Lewandowski. Dermed ligner det altså, at arbejdet endnu ikke er slut, og heller ikke er tæt på at være slut.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik