Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Jens Stryger Larsen – knivskarb og kasseret

Underlig forløb for den danske landsholdsspiller.
– Få timer før vi skulle møde Sassuolo, sagde vores sportsdirektør, at jeg slet ikke skulle være en del af truppen. Jeg skulle på tribunen. Det var meget mærkeligt, når man tænker på, jeg forventede at spille fra start.

Sådan husker Jens Stryger Larsen tilbage på kampen den 7. november, hvor han blev kasseret i Udinese og siden har den danske landsholdsspiller ikke spillet for Serie A-klubben. Til Ekstra Bladet slår han fast, at han er god form og var klar til et skifte i januars transfervinduet.

– Jeg ved, at et par klubber stod klar, men Udinese ville ikke sælge mig, selv om jeg ikke blev brugt. Jeg kan godt undre mig over, at de ikke solgte mig, når flere klubber stod klar til at betale, samtidig med at de ikke ville bruge mig. Jeg må tilstå, at jeg er lidt overrasket over forløbet af det januartransfervindue.

– Jeg er ikke gået glip af én træning de seneste seks måneder. Jeg står knivskarpt og er i rigtig god form. Selvfølgelig har det været en mærkelig situation, en mentalt svær periode, men jeg har forsøgt at bruge det negative til noget positivt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER