Asbjørn Steffensen

Se videoen: Sikrer Evander sig stort udlands-skifte her?

FC Midtjyllands brasilianske stjerne brillerede endnu engang i sæsonens sidste Superliga-kamp, og scorede et flot mål på direkte frispark.
FC Midtjylland skulle både håbe på stor AaB-sejr mod FC København i Parken og selv vinde med noget der minder om tennis-cifre hjemme mod Randers, for at kunne sikre sig det danske mesterskab.

Det skete, ganske som forventet, ikke, men derfor fik midtjyderne stadig lidt fejre på MCH Arena i en 3-2 sejre over Randers.

Kampens store højdepunkt kom, da klubbens brasilianske stjerne, Evander, sikrede de tre point ti minutter før tid, med et fremragende frispark.

Evander slutter Superliga-sæsonen med hele 12 scoringer og seks assists, og kan se tilbage på en personlig succesfuld sæson, der måske kan sikre ham et stort skifte til udlandet.

Den 23-årige brasilianer bliver rygtet væk fra FC Midtjylland, men har selv udtalt, at hans mindset er at blive i klubben. Kommer der et stort nok bud fra en udenlandsk klub, vil det dog blive svært for FC Midtjylland at sige nej.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER