Fodbold nyheder

Se videoen: Sikrer Evander sig stort udlands-skifte her?

Af Asbjørn Steffensen

FC Midtjyllands brasilianske stjerne brillerede endnu engang i sæsonens sidste Superliga-kamp, og scorede et flot mål på direkte frispark.

FC Midtjylland skulle både håbe på stor AaB-sejr mod FC København i Parken og selv vinde med noget der minder om tennis-cifre hjemme mod Randers, for at kunne sikre sig det danske mesterskab.


Det skete, ganske som forventet, ikke, men derfor fik midtjyderne stadig lidt fejre på MCH Arena i en 3-2 sejre over Randers.

Kampens store højdepunkt kom, da klubbens brasilianske stjerne, Evander, sikrede de tre point ti minutter før tid, med et fremragende frispark.

Evander slutter Superliga-sæsonen med hele 12 scoringer og seks assists, og kan se tilbage på en personlig succesfuld sæson, der måske kan sikre ham et stort skifte til udlandet.

Den 23-årige brasilianer bliver rygtet væk fra FC Midtjylland, men har selv udtalt, at hans mindset er at blive i klubben. Kommer der et stort nok bud fra en udenlandsk klub, vil det dog blive svært for FC Midtjylland at sige nej.

Mere om Evander da Silva Ferreira

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik