Fodbold nyheder

Thomas Frank: Eriksens situation er en ”win-win”

Af Niklas Gerster

Christian Eriksen står ifølge Brentford-manager Thomas Frank med gode kort på hånden.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Enten skriver han under med os og alle bliver glade, og fansene kommer til at bygge en statue af ham i løbet af to-tre års tid. Eller også tager han skridtet til et højere niveau, og fansene vil ligeledes hylde ham, og vi vil alle sige: ’Tak for denne gang, fortsæt udviklingen.”


Sådan lyder de positive ord fra Thomas Frank til BBC Sport om Christian Eriksens fremtidsmuligheder. Christian Eriksen har da også leveret glimrende for Brentford, og siden hans indtog i klubben har de gået fra en tilværelse i nedrykningsfare til en solid plads i midten af Premier League-tabellen.

Det flotte spillemæssige aftryk fra Eriksen har ikke været til at tage fejl af. Derfor debatteres der også på livet løs om, hvorvidt den danske offensivspiller skal tørne ud for en større klub end Brentford efter sommerferien. For nyligt har vi på Indkast kunnet berette om, at Eriksen sigter efter at spille Champions League i næste sæson. Dette vil i sagens natur ikke være muligt i Brentford, og det tyder derfor på at Eriksen skal andesteds hen.

Skulle en Champions League-klub ikke stå klar med en kontrakt der passer Eriksen, så fastslår Thomas Frank med sine udtalelser, at Brentford-døren fortsat er en pivåben og god mulighed for ham. Svære, men lukrative valg for Eriksen. Pokalen med de store ører eller legendestatue?Mere om Christian Eriksen

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik