Fodbold nyheder

Milan kigger på tidl. ungdomsspiller

Af Stefan Lindahl

Bryan Cristante er på blokken hos sin tidligere ungdomsklub AC Milan, som gerne vil styrke bredden på midtbanen frem mod næste sæson.
Article image
Når Franck Kessie forlader AC Milan til sommer, skal noget af et tomrum fyldes på milanesernes midtbane. Det hul har Milano-klubben tænkt sig at lukke med blandt andre Roma-spilleren Bryan Cristante. Ifølge Gazzetta dello Sport har Milan allerede kontakt med spillerens agent i forhold til et eventuelt skifte.


I sidste sæson afviste Roma at sælge Cristante, som ville få en vigtig rolle i José Mourinhos Roma-projekt. Det bliver dog ikke til Champions League for romerne i den kommende sæson, og det kan være med til at ødelægge trænerens planer om at holde Cristante i den italienske hovedstadsklub.

Den italienske midtbanespiller har nemlig en drøm om at spille i Europas fineste klubturnering, og derfor vil Roma angiveligt overveje at sælge, hvis Milan vil betale 191 mio. kroner. 27-årige Cristante har spillet i Roma siden sommeren 2018. Samlet kostede ham romerne 206 mio. kroner, da han permanent forlod Atalanta i 2019 efter at have tilbragt et år udlånt til Roma. I indeværende sæson har Cristante misset fire Serie A-kampe for Roma. Tre af dem skyldes sygdom og en enkelt karantæne-dag efter for mange gule kort.

Cristante tilbragte tiden som ungdomsspiller hos netop Milan, og blev i 2013 rykket op i klubbens førsteholdstrup. I sommeren 2014 sendte AC Milan den dengang 19-årige Bryan Cristante permanent til portugisiske Benfica for 40 mio. kroner. Sæsonen forinden havde italieneren spillet 149 førsteholdsminutter for milaneserne. Hullet på midtbanen blev dengang lukket med købet af Giacomo Bonaventura, der blev hentet i Atalanta.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik