Fodbold nyheder

Arsenal byder på City-stjerne

Af Niels Nedergaard

Ifølge mediet goal.com har Arsenal lagt et bud på bordet for Manchester City-stjernen Gabriel Jesus.

Article image

Forleden blev det annonceret, at Manchester City har skrevet kontrakt med den norske stjerne og bomber Erling Braut Haaland. Det har straks sat gang i strømmen af rygter.


For hvad skal der ske med Gabriel Jesus, der i øjeblikket er Citys angriber på 9’er positionen? Manchester City-angriberen er i flere omgange blevet rygtet væk fra Etihad, og nu ser det ud til, at der for alvor er noget om snakken.

I hvert fald mener mediet goal.com at vide, at Arsenal har lagt et stort bud på bordet for den brasilianske angriber. Mediet skriver, at The Gunners har budt 370 millioner kroner for angriberen, der kan ende med at komme til at stå i skyggen af Haaland, hvis han ikke forlader klubben.

25-årige Gabriel Jesus har kontraktudløb med Manchester City næste sommer, og noget kunne tyde på, at brasilianeren er på vej væk fra Etihad. I denne sæson har Jesus spillet 26 kampe for City i Premier League og lavet otte mål.

Et skifte til Arsenal vil da også give mening, da klubbens nuværende franske angriber Alexandre Lacazette har kontraktudløb denne sommer og står til ikke at få forlænget sin aftale med The Gunners. Det åbner en dør for Gabriel Jesus, som savner fast spilletid, eftersom han har været meget inde og ude af City-holdet.

Gabriel Jesus har spillet 238 kampe for Manchester City og dertil lavet 95 mål og 37 assists. Så det er en mand, der ved, hvor målet står

Mere om Gabriel Jesus

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik