Fodbold nyheder

Vlahovic skaber debat

Af Daniel Fisker

Presset vokser på Juventus-angriberen Dusan Vlahovic, som var alt andet end tilfreds med at blive udskiftet i fredagskampen mod Genoa.

Article image

Dusan Vlahovic havde ikke scoret i tre kampe, da han fredag gik på banen i Genoa. Det var dog ikke den serbiske angriber, men derimod Paulo Dybala, som formåede at få pyntet på sit målregnskab, da der var spillet tre minutter af anden halvleg.


Vlahovic leverede til gengæld en undervældende præstation, hvorfor han blev udskiftet, da der var et kvarter tilbage af fredagskampen. Hans reaktion på at blive udskiftet har dagen derpå skabt debat. Han var ikke tilbageholdende i forhold til at vise sin utilfredshed.

La Gazzetta dello Sport mener at vide, at Vlahovic ikke var utilfreds med Juventus-træneren Massimiliano Allegris beslutning om at udskifte den 22-årige serber. Vlahovic reagerede ifølge den italienske avis på sin egen, dårlige præstation.

Selvom Vlahovic i gennemsnit skal bruge 207 minutter på at finde vej til netmaskerne i Juventus, mens han kun skulle bruge 102 minutter i Fiorentina, så er Allegri ikke utilfreds med Vlahovic – heller ikke med hans præstation fredag aften.

- Det var en af Vlahovics bedste kampe – på et teknisk niveau. Jeg er meget tilfreds med den måde, han spillede og brugte sin teknik på. udtaler Massimiliano Allegri.

- Jeg har forsøgt at forklare det før, men jeg blev angrebet, som om jeg ødelægger Vlahovic. Han har ikke spillet særlig mange Serie A-kampe, og vi er nødt til at finde en balance her.


- Måske indså han ikke, at det var en god præstation. Jeg tror, at vi i næste sæson vil se en klar forbedring i forhold til, hvordan han balancerer sit tempo. Han skal lære, at han ikke har fejlet, hvis han ikke scorer et mål – der er mere i det.

Den egentlige grund til, at Vlahovic blev udskiftet var efter sigende, at han skulle have hvile, før han skal i aktion i onsdagens Coppa Italia-finale, hvor han får mulighed for at pynte på sin målkonto. Debatten om Vlahovics reaktion lever dog videre.

Mere om Dušan Vlahović

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik