Fodbold nyheder

Tysk legende i skarp kritik af Ralf Rangnick

Af Konrad Cornelius Rasmussen

I slutningen af maj 2022 starter Ralf Rangnick som landstræner for Østrig. Samtidig stopper han som cheftræner i Manchester United, og overgår til at være sportslig konsulent i storklubben. Noget den tyske legende Lotthar Matthäus ikke er imponeret af.

Article image


Til sommer stopper Ralf Ragnick som manager i storklubben Manchester United. Det bliver dog ikke et endegyldigt farvel til ”De Røde Djævle”. Rangnick fortsætter således som en form for sportslig konsulent i klubben.


I slutningen af april kom det så frem, at Rangnick ikke er helt færdig med trænergerningen. Han fortsætter nemlig, ved siden af jobbet som konsulent, som landstræner for Østrig. Det job overtager han i slutningen af maj.

Det er mere og mere sjældent i moderne fodbold, at trænere dobbeltjobber, og ansættelsen har heller ikke medført lutter roser rundt omkring i fodboldverdenen.

Om ansættelsen udtaler den tyske legende Lotthar Matthäus således:

- Jeg synes ikke, at det er en god idé, at man har to jobs. Det gælder også i forhold til Rangnick. Jeg synes han er meget dygtig, men jeg synes, at han skal fokusere på et enkelt job, siger Matthäus ifølge flere tyske medier.

Udover Manchester United, så har Rangnick stået i spidsen for RB Leipzig, Schalke 04 og Hoffenheim.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik